5 modele de genți pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

Oricâte modele de genți s-ar inventa pe lumea asta, nu există femeie care să nu își dorească să aibă în propria colecție "măcar" o geantă din fiecare model!

Dar pentru ca nu le putem avea pe toate si pentru ca majoritatea femeilor tinde sa aleaga o geanta sau doua cu modele ceva mai "universale" pe care sa o poata asorta cu usurinta la cat mai multe tinute, ne-am gandit sa facem o lista cu 5 modele de genti care sa va inspire atunci cand vreti sa va completati colectia.

Fiecare model de geanta are un stil de purtare si cateva reguli de asortare cu tinutele insa odata familiarizate cu aceste reguli, vă va fi usor sa alegeti geanta potrivită.

Clutch-ul pentru seară

Cea mai eleganta geanta a colectiei trebuie sa fie clutch-ul pentru seara - suficient de mic cat sa incapa in el doar un telefon, un card sau niste banuti, un ruj, o pudra, cheile de la masina si ... cam atat. Puteti alege fie un model ultra-modern (metalic, cu strasuri sau paiete, aplicatii metalice, culori tari etc.) care sa fie centrul atentiei pentru intreaga tinuta, fie unul mai conservator care sa completeze tinuta fara a o "eclipsa".

Geanta pentru birou

O geanta cu maner structurat (un element care ar putea fi ori mai colorat, ori cu diverse motive si aplicatii, ori cu forme usor atipice), dintr-un material rigid (care isi pastreaza forma), de culoare neutra si de dimensiuni medii (cat sa incapa un dosar sau un laptop), este ideala pentru birou.

Gențile mesager sau gențile petrecute

Ideala atunci cand ai de facut multe drumuri si multe treburi, geanta mesager sau geanta tip postas iti lasa ambele maini libere fiind purtata petrecuta pe un umar. Asortata tinutelor comode, casual, pentru birou (atunci cand tinuta nu este impusa) sau pentru excursii, geanta mesager nu trebuie sa va lipseasca si poate fi aleasa in orice combinatie de culori si modele.

Geanta de mână, universală

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu, geanta de mana este ideala pentru ca modelele sunt de regula croite astfel incat sa se poata ajusta dimensiunile pana la dublarea volumului. Alegeti-va geanta de mana in functie de cate lucruri aveti de gand sa puneti in ea si pentru ca este vorba despre o geanta voluminoasa in care cu siguranta veti incepe sa indesati milioane de lucruri ... aveti grija sa alegeti un model cu manere rezistente care sa permita si purtarea pe umar sau care sa aiba suplimentar o bretea pentru umar detasabila, utila la nevoie.

Geanta pentru week-end

Geanta pentru zilele de week-end poate fi una bine structurata si chiar una destul de eleganta daca buzunarul va permite. Fie ca alegeti o geanta maxi, voluminoasa, fie una medie bine compartimentata, geanta de week-end trebuie sa fie geanta preferata din intreaga colectie asa ca alegeti-o exact asa cum va place ;)